Busrejse til Sønderjylland

Endagstur for grupper.
Vadehavsbureauet tilbyder hele året endagsture med en lang række temaer, og vi skræddersyer gerne indhold efter årstiden og gruppens ønsker. Vi kan bl.a. være behjælpelige med østerssafari, kunstnerture, Unesco-perler, Julebyen Tønder, sanketure, vandretur på Marskstien, Tønder festival, virksomhedsbesøg og Schackenborg Slot.

Aftentur i Tøndermarsken i egen bil
Bemærk at vi også tilbyder korte udflugter i marsken med egne biler. Aftenure i sommerhalvåret. Booking foretages på Rømø Tønders hjemmeside.
Book NU 

Vi har masser af inspiration til endagsrejser hele året til Sønderjylland.   
Nationalpark Vadehavet
Tøndermarsken
Christiansfeld
Ribe
Østersplukning
Gastrotur i køkkenet 
Genforeningsrejsen
Sønderjyske fjordbyer
Sort sol i marsken
Vandreture
I kunstnernes evige fodspor 
December tur til Tønder med grænsehandel

Endagsture med turleder efter ankomst til Sønderjylland.
Medmindre andet er angivet er vores gruppepriser inkl. formidling, entreer, frokost og turleder.
Bustransport kan vi også hjælpe med. 

Vi anbefaler følgende 5 turforslag. 
- Genforeningen af Sønderjylland med grænsemuseum og Folkehjem
- Smukke Christiansfeld, den gamle hertugby Haderslev og Årøsund
- Middelalderbyen Ribe, Kammerslusen og tidevandsøen Mandø
- Nationalpark Vadehavet, Marsktårn, Rømø og Tøndermarsken
- Købstaden Tønder, Schackenborg Slot, Trøjborg og grænsehandel  

Læs mere om vores turforslag her 

Lokalkendte guider og naturvejledere
 
Vi samarbejder med erfarne og servicemindede fagguider og naturvejledere som sætter en stor ære i at vise lokalområder frem for nysgerrige turister. Guider og naturvejledere har stor viden om lokalsamfund, kulturhistorie, flora og fauna, natur og fødevarer.
 
Vi kan være behjælpelige med at sammensætte dit turindhold i tæt samarbejde med f.eks. Museum Sønderjylland, Christiansfeldcenteret, Vadehavscenteret, Schackenborg Slot, Vadehavets Oplevelser, Aabenraa Lokalhistorisk forening, Ribeguider, Marsktårnet, Rømø Tours, Haderslev Dambåd m.fl.
 
Buspartner 
Vi anbefaler det veldrevne busselskab Agerskov Turistfart, der har mange års erfaring med turistkørsel i ind- og udland. Turistbusserne er komfortable og moderne. Som gruppe kan I naturligvis også vælge at benytte et turistbusselskab fra hjemegnen.   

Læs mere om vores populære rejser, endagsture og tematiske indhold til kunstturen, juleturen, sort sol eller lokal gastro på alle 4 årstider. 

Læs mere om de mange oplevelsesmuligheder til kendte steder som Nationalpark Vadehavet, Christiansfeld, Ribe, Aabenraa, Haderslev og Tønder.

Læs mere om Vadehavsbureauet og hvordan vi som lokalforankret aktør i Sønderjylland kan hjælpe dig med at planlægge din næste grupperejse på de små veje.