Busrejse til Sønderjylland

Endagstur for grupper.
Vadehavsbureauet tilbyder hele året formidling til endagsture for busgrupper med en lang række temaer, og vi skræddersyer gerne turens indhold efter årstiden og din gruppes ønsker. Vi kan bl.a. være behjælpelige med østerssafari, kunstnerture, Unesco-perler, Julebyen Tønder med indkøb over grænsen, sanketure, vandretur på Marskstien, Tønder festival, virksomhedsbesøg og en dag i herskabsstalden på Schackenborg Slot.  

Vi har masser af inspiration til endagsrejser hele året til Sønderjylland.   
Nationalpark Vadehavet
Tøndermarsken
Christiansfeld
Ribe
Østersplukning
Uhøjtidelig Gastrotur i køkkenet 
Genforeningsrejsen
Sønderjyske fjordbyer
Sort sol i marsken
Vandreture
Lokale fødevarer og sanketure
I kunstnernes evige fodspor 
Tønderfestivalen
Herskabsstalden på Schackenborg 
December tur til Tønder med grænsehandel

Endagsture med turleder i bussen efter ankomst til Sønderjylland.
Medmindre andet er angivet er vores gruppepriser inkl. formidling, entreer, frokost og turleder.
Bustransport kan vi evt. også hjælpe med. 

Vi anbefaler følgende 5 turforslag. 
- Genforeningen af Sønderjylland med grænsemuseum og Folkehjem
- Smukke Christiansfeld, den gamle hertugby Haderslev og Årøsund
- Middelalderbyen Ribe, Kammerslusen og tidevandsøen Mandø
- Nationalpark Vadehavet, Marsktårn, Rømø og Tøndermarsken
- Købstaden Tønder, Schackenborg Slot, Trøjborg og grænsehandel  

Læs mere om vores turforslag her

Lad os inspirere dig til at planlægge din næste gruppetur til Vadehavsområdet. Kontakt os for en dialog og uforpligtende formidlingstilbud for din busrejse til Sønderjylland.
  

Lokalkendte guider og naturvejledere
 
Vi samarbejder med erfarne og servicemindede fagguider og naturvejledere som indbegrebet af lokal stolthed, sætter en stor ære i at vise vores lokalområder frem for nysgerrige turister. Guiderne og naturvejlederne har stor viden om lokalsamfund, kulturhistorie, flora og fauna, natur og egnens fødevarer.

Få en turleder i bussen, så den sympatiske og dygtige chauffør kan koncentrere sig om at køre bussen og fortælle dagens røverhistorier.  
 
Vi kan være behjælpelige med forslag til at sammensætte dit turindhold i tæt samarbejde med f.eks. Museum Sønderjylland, Christiansfeldcenteret, Vadehavscenteret, Schackenborg Slot, Vadehavets Oplevelser, Folkehjem, Aabenraa Lokalhistorisk forening, Genforenings- og Grænsemuseet, Ribeguider,  Marsktårn, Ribe Vikingecenter, Rømø Tours, Haderslev Dambåd og Skærbækcenteret m.fl.
 
Buspartner 
Vi samarbejder med det veldrevne busselskab Agerskov Turistfart, der har mange års erfaring med turistkørsel i ind- og udland. Turistbusserne er komfortable, moderne, af høj kvalitet med god benplads. Som gruppe kan I naturligvis også vælge at benytte et turistbusselskab fra hjemegnen.   

Læs mere om vores populære rejser, endagsture og tematiske indhold til kunstturen, juleturen, sort sol eller lokal gastro på alle 4 årstider. 

Læs mere om de mange oplevelsesmuligheder til kendte steder som Nationalpark Vadehavet, Christiansfeld, Ribe, Aabenraa, Haderslev og Tønder.

Læs mere om Vadehavsbureauet og hvordan vi som lokalforankret aktør i Sønderjylland kan hjælpe dig med at planlægge din næste grupperejse på de små veje.