Vadehavsbureauet er din professionelle partner på kanten af nationalparken

Vadehavsbureauet er klar til at hjælpe dig med nye store gruppeoplevelser for dine kunder. En af vores styrkepositioner er lokalforankringen i Sønderjylland med indgående kendskab til Vadehavet, købstæder, kulturhistorie, sønderjyske museer, vandreture, slotte, lokale fødevarer og livet i de små samfund nær landegrænsen til Tyskland.  

Vi hjælper busselskaber, foreninger, skoler, virksomheder, klubber og rejseagenter med udflugter og turlederservice til grupperejser, lejrskoler og firmaarrangementer på alle 4 årstider.

Vi arrangerer også korte udflugter på 2-3 timer i marsken for små grupper i egne biler. 

Aktiv Gastro Tours
Vi tilbyder vores koncept Aktiv Gastro Tours, hvor vi skræddersyer naturoplevelser med fokus på motion i den friske havluft og smagseventyrer med lokale råvarer.   

Vadehavsbureauet blev grundlagt i foråret 2021 af Nikolaj Pedersen fra Agerskov i Sønderjylland, og ønsker at tiltrække danske rejsegrupper, lejrskoleophold, studieture og firmaarrangementer til Vadehavet. 
 
Læs mere på vores hjemmeside om hvordan vi kan hjælpe dig som turistbusselskab, rejsebureau eller gruppeleder med fantastiske dage og skønne naturoplevelser, formidling, nærværende guider og evt. smagsprøve på den lokale gastronomi.  
 
Gastronomi og naturen  
Vadehavsbureauets tilbyder inspiration og vejledning til at planlægge en fantastisk rejse til Vadehavet med særlig fokus på naturen og gastronomi med lokale overraskelser.  
  
Der vil altid være tid til at din gruppe kommer ud i naturen for at strække ben under udflugter. Så husk gerne passende fodtøj og en god vindjakke.       


Lokale samarbejdspartnere 
Med et netværk af lokale samarbejdspartnere kan vi tilbyde et hav af løsninger til dine grupper. Så har du planer om en grupperejse, så kontakt os snarest for et uforpligtende tilbud.   

Vidste du i øvrigt at Smag på Marsken er en fødevarefestival lokalforankret i Tøndermarsken - som hvert efterår hylder de lokale fødevarer?
      
Synnejysk 
De fleste danskere kender sikkert ordet Mojn som en hilsen i forbifarten og et stærkt folkeligt symbol på den sønderjyske identitet. En rejse til Sønderjylland byde derfor også på interessante møder med sønderjysk sprog og dialekter. Derfor har vi naturligvis fundet nogle lydfiler til buskørslen.

Velkommen te æ Synnejysk forening 
Æ forening opstøj dæn 27. januar 2000. Fårmåel mæ æ forening æ å støt å samles om de synnejysk sproch å kultue, så de ka beva’es o beest vis. 

 

 

Læs mere om vores Aktiv Gastro Tours med oplevelser i naturen, respekt for lokale råvarer og muligheden for afpasset motion i den friske luft.  

Læs mere om Vadehavsbureauet og vores tanker om den perfekte grupperejse til Sønderjylland

Læs mere om teambuilding og firmaarrangementer i de smukkeste omgivelser