Vadehavsbureauet er din professionelle partner på kanten af nationalparken

Vadehavsbureauet er lokalforankret i Tønder Kommune med indgående kendskab til marsken, købstæder, kulturhistorie, sønderjyske museer, vandreruter, slotte, lokale fødevarer og livet i de små samfund.

Vi hjælper busselskaber, foreninger, skoler, virksomheder og klubber med dagsudflugter, konferencebooking, personaleture, events og teambuilding.  

Vi arrangerer også korte udflugter på 2-3 timer i marsken for mindre grupper i egne biler. 

Aktiv Gastro Tours
Med vores koncept Aktiv Gastro Tours skræddersyer vi nye naturoplevelser med fokus på bevægelse i den smukke natur akkompagneret af smagsoplevelser med lokale råvarer.   

Vadehavsbureauet blev grundlagt i foråret 2021 af Nikolaj Pedersen fra Agerskov i Sønderjylland med visionen om at tiltrække flere danske rejsegrupper, studieture og firmaarrangementer til Vadehavsområdet. En rejse, hvor hverdagen som hotelchef er blevet suppleret med passionen for destinationsservice og turismeudvikling til gavn for aktører i lokalområdet.   
 
Læs mere på vores hjemmeside om, hvordan vi kan hjælpe netop dig med at arrangere dit besøg. 
   
Husk passende fodtøj og en god vindjakke til turen.        


Lokale samarbejdspartnere 
Med et netværk af lokale samarbejdspartnere tilbyder vi et hav af løsninger. Så har du planer om en grupperejse, firmatur eller udflugt i marsken, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.   
      
Synnejysk 
De fleste danskere kender sikkert ordet Mojn som en hilsen i forbifarten og et stærkt folkeligt symbol på den sønderjyske identitet. En rejse til Sønderjylland byder også på interessante møder med sprog og dialekter. Derfor har vi naturligvis fundet nogle gode lydfiler til buskørslen.

Velkommen te æ Synnejysk forening 
Æ forening opstøj dæn 27. januar 2000. Fårmåel mæ æ forening æ å støt å samles om de synnejysk sproch å kultue, så de ka beva’es o beest vis. 

 

 

Læs mere om vores Aktiv Gastro Tours med oplevelser i naturen, respekt for lokale råvarer og muligheden for afpasset motion i den friske luft.  

Læs mere om Vadehavsbureauet og vores tanker om den perfekte grupperejse til Sønderjylland

Læs mere om teambuilding og firmaarrangementer i de smukkeste omgivelser