Firmaseminar, julefrokost eller teambuilding i gule gummistøvler

Vi hjælper din virksomhed med at planlægge nye spændende firmaarrangementer for sælgerne, kundeservice, lærerstaben, slagterimedarbejdere, butiksansatte m.fl.

Hvis I som personaleforening står og mangler nye ideer og inspiration til jeres næste personaletur, så kontakt os for dialog og vejledning til sociale aktiviteter, teambuilding naturligvis tilpasset årstidens vejrforhold.

Lokale aktører
Vi samarbejder med en række erfarne, lokale aktører om gennemførelse af arrangementet, og hjælper med faglige indslag, inspirerende foredrag og lokale virksomhedsbesøg. Planlæg den næste personaletur med indhold som madlavningsdysten, sanketur i Tøndermarsken, strandsejlads på Sønderstrand, Sort sol over Vadehavet, østerssafari, baneskydning, kreativ i kunstnerhuset, eller udfordrer dine kolleger med orienteringsløb efter mørkets frembrud i en øde plantage.       
 

Vi kan være behjælpelige med virksomhedsbesøg, naturformidling, foredrag og kokkekunst for alle personalegrupper. Vi anbefaler en række dejlige hoteller i vores område, hvis I måtte ønske at overnatte.     

Sønderjyske slagtervarer
Overalt i Danmark kender man sønderjyske slagtervarer og pølsers høje kvalitet. Mange opskrifter er gået i arv igennem generationer og har rødder i Tyskland. Højer Pølser fra 1897 er nu i 4. generation og vel nok Danmarks mest præmierede slagterhåndværkere med over 300 vundne medaljer ved konkurrencer.  

Læs mere om en inspirerende firmatur til Højergård i Sønderjylland med ophold på egen marskgård med 16 værelser, spisestue, møderum, stort gårdkøkken, bålplads og kort afstand ud til Vadehavet.   

 

Lej marskgården Højergård for 1 dag eksklusivt til jeres personaletur og skab nye muligheder for sociale relationer og teambuilding blandt virksomhedens medarbejdere. Antal mellem 20 - 32 personer.  

Forslag til programindhold 
F.eks. afgang fra virksomheden torsdag eftermiddag  
Guidet tur eller firmabesøg kan arrangeres på vejen til Højer 
kl. 16.00 Ankomst til Højergård.  Der bydes på sandwich, kaffe/te og vand  
Kl. 17.00 Teamøvelse med 1 time i gårdkøkkenet i selskab med Højer Pølser
Jeres medarbejdere inddeles i grupper, og sammen forbereder I natmaden.  
Kl. 19.00 Aftenbuffet med vand, øl, husets vine i 2 timer samt kaffe 
Kl. 22.30 Natmaden fra Højer Pølser. 
Kl. 23.00 Godnat 

Næste dag 
Kl. 08.00 - 10.00 Morgenmad 
Kl. 09.55 Aflevering af værelsesnøgler  
Kl. 10.00 Møderum  
Kl. 11.00 Gåtur i Marsken (din virksomhed står evt. for fagligt indhold - teambuilding) 
Kl. 12.00 Frokost inkl. 1 vand  
Kl. 13.00 Afrejse fra Højergård 

Kontakt os for at høre nærmere om firmaarrangementer i Tønder Kommune. 

 

Læs mere om lokale råvarer i marsken og det sønderjyske køkken særligt påvirket af nordtyske madtraditioner.

Læs mere om vores Aktiv Gastro Tours med oplevelser i naturen, respekt for lokale råvarer og muligheden for afpasset motion i den friske luft. 

Læs mere om oplevelsesmuligheder på Schackenborg Slot, Museum Sønderjylland, Nationalpark Vadehavet og Christiansfeld.